Select Page

Cultura, patrimoni, gastronomia i cicloturisme, al costat de moltes altres singularitats amb què compta el municipi, conformen l’oferta que l’àrea municipal de Turisme, encapçalada per la regidora Xelo González, ha portat fins al Salon des Vacances de Brussel·les. Una fira de turisme que se celebra del 6 al 9 de febrer a la capital belga.

“Ja que la Comunitat Valenciana es postula com un dels destins espanyols preferit pels belgues i en els últims anys ha registrat un important increment, el Consell Municipal de Turisme va considerar que era important assistir  al Salon des Vacances i ací estem, oferint en castellà , anglès, francès i holandès, l’àmplia oferta turística d’Altea”; ha explicat González, que ha afegit, “volem mostrar que som una destinació mediterrània amb identitat pròpia, en la que dediquem un apartat ampli al turisme rural i natural. Sectors molt valorats pels belgues”.

“Seguim treballant per la desestacionalització del turisme al municipi i el públic d’esta fira és un turista de mitjana edat que ens visita en temporada baixa; un motiu més que fa necessària la presència d’Altea al Salon des Vacances de Brussel·les “; ha assegurat l’edil de Turisme.

El Salon des Vacances és una fira destinada especialment al particular, que ha obert les seues portes este matí i que fins diumenge que ve mostra les particularitats de cada una de les destinacions turístiques presents. Així com fa Altea amb els seus diferents fullets promocionals, en els que recull la seua àmplia oferta artística, cultural, esportiva, gastronòmica, festiva i mediambiental.

Pin It on Pinterest