Select Page

Baix la denominació “els espais naturals marins davant el canvi global”, la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Altea i el Parc Natural Serra Gelada, en col·laboració amb Creu Roja, han organitzat una jornada de neteja i conscienciació ambiental sobre el litoral.

Esta jornada mediambiental tindrà lloc el proper diumenge 9 de febrer i el punt de trobada serà el pàrquing del mercat a les 09:30h. Durant la mateixa els assistents podran conèixer al detall la biodiversitat existent en els entorns de el Riu Algar i la Badia d’Altea gràcies a les explicacions que durant el recorregut aniran aportant els tècnics del parc.

Com ha explicat l’edil d’àrea, “la jornada està destinada principalment als centres educatius del municipi i durant la mateixa es procedirà a la neteja de residus al litoral després del temporal Glòria, però el més destacat i interessant és la divulgació que es farà dels elements que conformen la nostra biodiversitat”. “Serà una jornada molt interessant en la qual podrem gaudir de l’entorn”; ha afegit Orozco.

Jose Orozco ha comentat que en esta ocasió, després d’una primera recollida de plàstics que es va realitzar després de la borrasca Glòria i que va abastar des de Cap Blanc fins a la platja El Espigó, la neteja serà des del riu fins a Campomanes.

El responsable municipal de Medi Ambient ha detallat que la iniciativa compta amb el suport de dues embarcacions, una de Creu Roja i una altra del Parc Natural i aquestes seran les encarregades de fer la recollida a la zona marina i en Campomanes.

A l’acabar la jornada tindrà lloc un esmorzar en Vila Gadea per als participants.

L’edil ha conclòs convidant a la població “a participar d’esta nova jornada mediambiental; en particular als centres educatius perquè l’acció divulgativa serà la que impregne l’acció i segur que gaudirem “.

Les inscripcions per participar es duran a terme a serragelada@gva.es o telefonant  al  629.321.248

Pin It on Pinterest