Select Page

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, ha cursat visita este matí a les obres que estan portant-se a terme al campus d’Altea de la Universitat Miguel Hernández (UMH). Han acompanyat al primer edil el regidor d’Urbanisme, Jose Orozco; i Pedro Rodríguez, responsable d’Infraestructures de la UMH.

Els representants municipals han pogut comprovar de primera mà l’evolució de les obres que està previst que finalitzen la setmana vinent.

En la nova urbanització de campus d’Altea de la UMH s’inclou un nou accés, provisional, des de l’avinguda de Benidorm; l’ampliació de l’aparcament amb capacitat per a 70 places; nous vials de servei; així com l’execució de la tanca del campus. A més a més, es realitzaran dues places centrals amb fonts, aules a l’aire lliure i zones d’esplai i oci, així com l’adequació de la resta de zones intermèdies i espais amb arbrat o zones verdes.

Jose Orozco ha manifestat l’interès de l’Ajuntament en que el nou aparcament siga compartit. Però ha explicat que ‘’a l’aparcament del campus, en principi, podran estacionar els usuaris de la Facultat. Però des de l’Ajuntament mantindrem les converses necessàries amb els responsables universitaris per tal d’aconseguir que l’aparcament estiga obert a tot el públic, almenys en època estival’’.

La Facultat de Belles Arts d’Altea també comptarà amb una segona fase d’execució. Un nou edifici multiusos que serà la seu del Centre de Recerca en Arts (CIA) de la UMH i comptarà amb 2 plantes de maó cara vista blanc. Algunes de les estades que s’ubicaran en aquesta infraestructura són un Saló de Graus amb capacitat per a 350 persones, una aula de projectes i una altra d’idiomes, despatxos destinats a personal docent i investigador, dues estades tipus loft per a residències d’investigadors en estades de curta i mitja durada, així com espais expositius oberts al públic en general com a sala d’exposicions o un jardí sonor. Les obres del nou edifici multiusos estan previstes que finalitzen el 2021.

La urbanització definitiva de campus i la construcció d’un nou edifici tindrà una superfície total de 9.521 m2, amb un cost de 3.367.313 euros.

 

Pin It on Pinterest