Select Page

El ciclista portuguès Tiago Ferreira i l’holandès Hans Becking de l’equip DMT Racing Team s’imposaven en la línia de meta a Altea, després de superar els 55 quilòmetres de la primera etapa del CBBR. Tots dos corredors van dominar la prova de principi a fi, aconseguint el cim de Coll de Povet, a 895 metres d’altura, amb alguns segons respecte als seus perseguidors, i iniciant el descens per sengles trialeres a la zona de Sacaret, la Font de Molí a Finestrat, pujades i baixades fortes pel Ramal de l’Oix fins arribar a les trialeres de la superenduro a Benidorm, i, a poc a poc, aproximar-se a la línia de meta situada a Altea.

Per demà també s’espera una jornada espectacular, amb eixida i punt de trobada a la Ciutat Esportiva alteana. Els ciclistes prendran part en l’única contrarellotge de la cursa, amb eixida des de la Plaça de la Creu (a les 10 hores), per ascendir pels carrers de el Poble Antic d’Altea cap a la Plaça de l’Església i iniciar un descens ràpid cap a la zona portuària i costanera que uneix Altea amb l’Alfàs de Pi. Camí de l’Albir, ja a peu de Serra Gelada, els ciclistes iniciaran l’ascens als 2,5 quilòmetres d’asfalt més durs d’Europa, fins arribar a la zona de les antenes de l’Albir amb desnivells prop del 40%, en una etapa que tindrà 17 quilòmetres de recorregut.

Pin It on Pinterest