Select Page

El proper 15 de febrer tindran lloc les eleccions a la Junta de Govern de la Tercera Edat i el període de presentació de candidatures es troba ja obert. Així ho ha donat a conèixer el regidor de Benestar Social i Sanitat, José Luís León Gascón.

“Els que, voluntàriament, vulguen formar part de la Junta de la Tercera Edat, han de presentar davant el Registre General de l’Ajuntament la proposta de candidatura en el qual es farà constar nom i cognoms de cada un dels membres elegibles; nº DNI i nº de telèfon”. Ha explicat el responsable municipal d’àrea.

León Gascón anima a la gent gran a participar activament d’aquesta junta i a presentar-se a les eleccions; “T’anime a que et presentes al costat del teu grup d’amics per formar part de la Junta de la Tercera Edat, ja que des de dins es treballa per millorar el dia a dia de la gent gran del municipi”. “Si estàs a la Junta, ajudes al teu poble a que tinga una qualitat de servei per a gent gran alteana; així com a organitzar activitats saludables, socials, culturals i viatges de l’agrado de tots”. Ha declarat el regidor.

José Luís León Gascón, ha conclòs recordant que les eleccions seran el dissabte 15 de febrer en horari de 09:00 a 12:00h al mateix Centre Social de la Tercera Edat.

Pin It on Pinterest