Select Page

En el matí d’ahir, l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares i els regidors de Benestar Social i Participació Ciutadana, José Luís León Gascón i Maria Antonia Laviós, van mantenir una reunió de treball amb el delegat sahrauí a Alacant, Lehhbih Alisalem, amb l’objecte d’establir una sèrie d’actuacions encaminades a conscienciar la societat i recordar a la gent la situació contínua que està patint el poble sahrauí.

A més, la trobada va servir perquè les autoritats municipals conegueren al  nou delegat a la província i estrènyer llaços de col·laboració. Una col·laboració que passa per actuacions que van des de la recollida de medicaments, material sanitari i escolar, aliments no peribles; així com la realització d’activitats, com poden ser xerrades, encaminades a recordar a la població que el poble sahrauí necessita de la nostra ajuda humanitària.

Pel que fa a les campanyes de recollida de materials, aquestes seran puntuals i prèvia realització s’anunciarà el lloc i les dates de les mateixes.

Pin It on Pinterest