Select Page

La Creu Roja amb la col·laboració de la Regidoria de Foment de l’Ocupació, encapçalada per Maria Antonia Laviós, ha posat en marxa un nou curs formatiu. En esta ocasió es tracta del “Curs gratuït de servei en restaurants”, al qual pot apuntar-se gent major d’edat, que es trobe en situació d’atur i que estiga inscrita a LABORA.

El curs s’impartirà des del 26 febrer fins a 1 de juny i inclou classes d’anglés, de manipulació d’aliments, de prevenció de riscos laborals en hostaleria i pràctiques en empreses.

Maria Antonia Laviós ha manifestat la importància d’apuntar-se a estos cursos “perquè inclouen pràctiques laborals en empreses del sector i és una molt bona oportunitat de poder aconseguir un contracte després de les pràctiques realitzades”.

L’edil de l’àrea ha conclòs ressaltant que “des de l’Ajuntament d’Altea i la Regidoria de Foment de l’Ocupació sempre estarem a favor d’este tipus d’iniciatives per fomentar la plena incorporació al mercat laboral i seguirem treballant i col·laborant amb la Creu Roja per fer-ho possible”.

La gent interessada pot inscriure’s o informar-se a l’assemblea local de Creu Roja Altea (Carrer Consell, 6) o telefonant al 985 84 31 83.

Pin It on Pinterest