Select Page

Clara Rubio, alumna de la Facultat de Belles Arts de la Universitat Miguel Hernández d’Elx, ha estat la guanyadora amb la seua proposta “Skyline” del IV Concurs de Disseny del Cartell Oficial de les 200 milles a2. 

A falta d’un mes per a la celebració de la 34 edició de la regata d’hivern 200 milles a2, la regata ja té cartell oficial després de conèixer la decisió del jurat el passat dimecres 22 de gener. Clara Rubio ha estat la guanyadora amb la seua proposta “Skyline”.

El concurs del cartell Oficial de les 200 milles a 2, dirigit als alumnes de la Facultat de Belles Arts d’Altea de la Universitat Miguel Hernández d’Elx (UMH), ja va per la seua quarta edició, un projecte que pretén unir llaços entre dos importants entitats, la UMH i el Club Nàutic d’Altea.

El jurat ha estat compost per dos membres de la Facultat de Belles Arts, David Vila, Vicedegà de Projecció a Grau en Belles Arts i Imma Mengual, professora de Disseny Editorial; la regidora de Cultura, Aurora Serrat; el vicepresident de l’Club Nàutic d’Altea, Francisco Fresneda; el dissenyador Toni Bru i la responsable de Comunicació del CN Altea, Julia Matos.

El jurat ha atorgat el premi guanyador a Clara Rubio qui rebrà un premi de 500 euros, i un accèssit a l’alumna Maria Vicente que serà reconeguda amb 100 euros de premi.

La regata d’hivern 200 milles a2 celebra la seua 34 edició, una regata que cada any adquireix un major nivell i reputació. Una competició de vela d’altura de primer nivell que s’ha convertit en referent per a regatistes de tot el territori nacional.

Aquest any els creuers recorreran els 200 milles que separen Altea d’Eivissa els dies 28 i 29 de febrer i 1 de març de 2020, en una regata que serà prova de la Copa d’Espanya de Creuers a2.

Pin It on Pinterest