Select Page

Este matí, la regidora de Foment de l’Ocupació, Maria Antonia Laviós, ha mantingut una reunió amb la responsable del centre Labora de Calp i el tècnic ADL amb l’objecte de posar en marxa noves accions en pro de l’ocupació. Iniciatives com la de realitzar sessions d’orientació laboral.

Segons ha indicat l’edil d’àrea, “les sessions d’orientació laboral es duran a terme en dependències municipals i estes seran convocades amb anterioritat pel mateix Espai Labora perquè els interessats puguen inscriure’s en elles”. Durant aquestes sessions es mostrarà als participants com realitzar un currículum o com enfrontar-se a una entrevista de treball, sempre amb l’objectiu d’augmentar les seues oportunitats laborals.

Maria Antonia Laviós ha valorat de forma positiva la trobada, “ja que a més de treballar conjuntament pel foment de l’ocupació, ha servit per consolidar la relació entre l’Ajuntament i el Servei Valencià d’Ocupació i Formació”.

Pin It on Pinterest