Select Page

Dissabte passat al matí tenia lloc la inauguració de la segona exposició del Consorci de Museus de la CV en cooperació amb l’Ajuntament d’Altea. Es tracta d’una selecció de la Col·lecció d’Art Contemporani de la Generalitat Valenciana, amb el títol “Mirades amb gènere?”. A la cita acudia el president del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, José Luís Pérez Pons; l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares i l’edil de Cultura, Aurora Serrat; a més d’una de les artistes de la mostra, Ana Teresa Ortega.

“Treballar en col·laboració amb el Consorci de Museus de la CV, amb motiu de la celebració de la nostra capitalitat cultural està sent una tasca molt enriquidora, ja que ens brinden la possibilitat de realitzar diferents activitats al voltant de l’exposició, com poden ser conferències dels autors a la universitat o col·legis”, ha assenyalat la responsable municipal de Cultura; qui ha agraït al Consorci la seua predisposició.

Aquesta exposició d’art femení romandrà oberta a la Casa Toni el Fuster, Costera dels Maxos 2, fins al 8 de març; en horari de dimecres a divendres de 17:00 a 20:00h i els dissabtes de 11:30 a 13: 30h.

 

Pin It on Pinterest