Select Page

NEVADIS ALBOLOTE CV16         3

ALTEALIFE CVA                             2

Parcials.- 17-25, 25-23, 25-19, 26-28 i 15-11.

L’Altealife va aconseguir un punt en el seu desplaçament a terres granadines on es va enfrontar a l’Albolote. Les alteanes van lluitar per fer front a un dels equips forts de la categoria i van estar a punt de donar la sorpresa.

L’inici de partit ja era premonitori que l’Altea no havia viatjat a Granada per turisme i va posar a les locals contra les cordes des dels punts inicials. Prova d’això, va ser que el primer set va caure de la banda visitant col·locant a les alteanes amb el primer set en la seua butxaca.

Ja en el segon i tercer set, van ser les d’Albolote les que van dominar el marcador, adquirint clars avantatges. Però en cadascun dels sets, les alteanes aconseguien reduir diferències per arribar amb opcions a la fi de cada set. Així i tot, les locals li donaven la volta al partit i es posaven 2-1, amb tot al seu favor.

Ja en el quart set, de nou les granadines es van marcar en l’electrònic un clar 19-12 al seu favor i tot semblava indicar que el partit acabaria en este set. Però les jugadores de l’Altea, de nou, es van sobreposar a l’esforç i van començar la remuntada. Tant les d’Albolote com l’Altea van arribar a comptar amb pilota de partit per a les locals i pilota de set per a les nostres, fruit de la igualtat en la recta final de la quarta mànega. Però la sort esta vegada va caure de banda de les jugadores que dirigeix Javi Mora, que es van acabar portant el set al 26-28 al seu favor.

Ja en el cinquè i definitiu set la sort va ser esquiva amb l’Altea que, per sisena ocasió en esta temporada, es quedaria sense el premi de la victòria final. Les locals van començar més enèrgiques, però l’Altealife va ser capaç de reposar-se i de comptar amb un avantatge que semblava definitiu amb l’electrònic assenyalant un 6-10 al seu favor. Però tampoc va poder ser en esta ocasió, ja que l’Albolote va acabar remuntant per emportar-se el set per 15-11 i, en conseqüència, el partit.

Després d’esta jornada, l’Altea aconsegueix un punt més d’avantatge enfront del Fuenlabrada, que ocupa la penúltima posició i ja prepara esta setmana una de les seues primeres finals de la temporada. L’Altealife jugarà el dissabte, 25 de gener, al Pavelló Serrerias de Molina del Segura davant l’equip Molina Vòlei, el tercer en discòrdia per evitar el descens. Una victòria de les alteanes en terres murcianes podria donar mig bitllet per a la permanència en primera nacional.

Pin It on Pinterest