Select Page

El Ple extraordinari d’aquest matí ha donat definitivament llum verda a l’entrada en vigor del Pressupost Municipal, que ascendeix a 28 milions d’euros, després d’acordar la desestimació de les al·legacions presentades.

El Front Litoral, la gratuïtat de l’AP-7 i el compliment del Pla Econòmic-financer han estat els principals protagonistes dels pressupostos alteans per al 2020. El primer d’ells ha repetit protagonisme durant el ple ja que “el gruix de les al·legacions, instades pel Partit Popular, pretenien buidar la partida d’1,2 milions d’euros destinada al Front Litoral, proposant una altra sèrie de despeses alternatius”; com ha explicat l’edil d’Hisenda, Xelo González.

Segons ha manifestat la regidora, “aquest equip de govern, amb el seu alcalde al front, sempre ha deixat clar que el projecte de Front Litoral és la seua prioritat immediata, i ha actuat en conseqüència calculant la partida necessària en el pressupost per al seu inici el 2020. És de pura lògica: a la previsió de signatura del conveni i d’inici de les obres el 2020 correspon una previsió de la despesa estimada per a aquest fi”. I ha afegit, “per descomptat, si a la vista dels esdeveniments al llarg de l’any fos evident que els fons destinats per al Front Litoral no seran disposats en la seua totalitat, s’alliberarà la diferència per finançar altres projectes”.

En paraules de la responsable municipal d’Hisenda, “el pressupost és un instrument flexible i hem utilitzat sense complexos aquesta flexibilitat en aquestes últimes legislatures mitjançant les modificacions de crèdit que hem considerat necessàries.”

Xelo González ha conclòs indicant que “el Partit Popular haurà d’assumir que la destinació dels fons ve marcat per les prioritats de l’equip de govern, que és qui té encomanada aquesta tasca per comptar amb el suport majoritari de la ciutadania expressat a les urnes.”

Pin It on Pinterest