Select Page

L’acte de presentació oficial de la Volta a la Comunitat Valenciana tenia lloc el dia d’ahir a l’edifici Veles e Vents de València. El municipi d’Altea tenia un protagonisme destacat en la presentació de la 71ª edició de la Volta, ja que albergarà l’etapa reina amb la pujada a Serra Bèrnia.

A la presentació assistien, entre altres, Josep Miquel Moyà, Director General d’Esports; Pere Barber, regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Altea; Vicent Martínez, President del Club Ciclista Altea i Pepe Alvado, en representació de l’Hotel Cap Negret com a empresa col·laboradora.

La Volta a la Comunitat Valenciana 2020 tindrà pas per diferents poblacions del nostre territori, entre elles, la comarca de la marina baixa, on Altea ostentarà una de les etapes més exigents. “El 8 de febrer tindrem la meta volant a la Plaça de l’Ajuntament i el final d’etapa a la part alta de Serra Bèrnia, que com han qualificat els organitzadors és un autèntic ‘mur’ per la seua dificultat i el cansament que els corredors arrosseguen per les anteriors etapes”, explica Pere Barber.

Ahir també es feia públic que la Volta serà retransmesa per la televisió pública À Punt, a banda d’Eurosport. “Estem preparant diferents activitats amb el Club Ciclista Altea per fer del dia 8 un dia festiu i que Altea arribe a tota la Comunitat i també a més països a través de la televisió”, conclou el regidor.

Pin It on Pinterest