Select Page

La regidora d’Educació, Vicenta Pérez, ha informat sobre la posada en marxa, un any més, del concurs que seleccionarà els dos joves, d’entre 18 i 29 anys, que formaran part de la delegació alteana que participarà en la propera trobada del Douzelage que se celebrarà del 7 al 10 de maig a Škofja Loka, Eslovènia.

Com ha indicat l’edil, la temàtica de la feina serà la de la trobada; “Juniors & Sèniors: (inter) activi cooperation” i el mateix no excedirà els 10 fulls en Arial 10 amb interlineat 1,5. “Els treballs podran ser presentats, en una de les dues llengües oficials de la Comunitat Valenciana, fins al proper 17 de febrer a les 14:00h. en el registre d’entrada de les Oficines d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Altea”; ha apuntat la responsable municipal d’Educació.

Els treballs no aniran signats, tindran un lema i s’acompanyaran d’un sobre amb les dades personals de l’autor. L’aspirant haurà de tenir un nivell d’anglès que li permeta entendre i comunicar-se amb la resta de participants del Douzelage, així com seguir el desenvolupament de la 45 Trobada General del Douzelage.

Vicenta Pérez anima a la participació i comenta que “els joves que han participat en trobades del Douzelage anteriors vénen contents i valoren positivament l’experiència. Pensem que és molt interessant que qualsevol jove puga vindre com a representant del nostre municipi al Douzelage”

Per a més informació consultar les bases del concurs en l’apartat d’Educació de www.altea.es.

Pin It on Pinterest