Select Page

La regidora de Cultura, Aurora Serrat, ha donat a conéixer que el pròxim 25 de gener a les 20:00 hores, el cantautor Batiste Martínez ‘el Xocolater’, presentarà  el seu disc “Sentiments” en un concert al Centre Social d’Altea.

L’edil de l’àrea ha expressat que “des de la Regidoria de Cultura no teníem cap dubte en recolzar este concert, ja que intentem impulsar projectes d’artistes amateurs i professionals i fer que el seu treball arribe de manera més fàcil a la gent del poble”.

El disc “Sentiments” està format per 12 cançons escrites per Batiste el Xocolater, menys una escrita pel seu amic Rifi Llorca i altra extreta d’un poema de Lluís el Sifoner. La música també corre del seu compte i amb l’ajuda de José Miguel Lavios a la guitarra, Mari Cruz Sánchez a la flauta i Juan Aguilera a la percussió.

“Jo cante amb el cor, recordant eixa vida del nostre poble i la cultura de la nostra terra; vull recuperar les nostres tradicions i seguir sempre prop de la mar” ha expressat l’alteà. Les cançons parlen de sentiments, de la pau, són un homenatge als seus pares i a la mar. “La música uneix a tots i jo vull que els meus néts recorden que el seu avi cantava en valencià i era un enamorat d’Altea i fill d’este poble”, ha conclòs el cantautor.

Per finalitzar, la regidora ha recordat que el concert del dia 25 és gratuït i limitat a l’aforament de l’auditori del Centre Social i ha convidat als amants de la música a acompanyar a Batiste en el seu concert, on cantarà tot el repertori del disc.

Pin It on Pinterest