Select Page

El Director General de Turisme Comunitat Valenciana, Herick Campos, ha visitat este matí les instal·lacions que l’hotel Cap Negret d’Altea té perfectament adaptades per acollir equips de ciclisme. Un tipus de turisme esportiu pel qual ha optat l’establiment, que contribueix a la desestacionalització del turisme a la zona i que compta amb el suport institucional. En el transcurs de la visita, Campos ha estat acompanyat per l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares; l’edil de Turisme, Xelo González i el regidor d’Esports, Pere Barber, entre d’altres, a més de la direcció de l’hotel.

Segons ha declarat Campos, “per Turisme Comunitat Valenciana és un honor acompanyar i recolzar el treball que està fent el sector, com l’hotel Cap Negret, que demostra que el cicloturisme és un subproducte del turisme esportiu on podem ser també competitius perquè tenim clima, infraestructures i sobretot perquè tenim hotels que han sabut adaptar-se a les necessitats d’este sector amb inversions importants que fan que la CV destaque també per la qualitat del seu sector hoteler, especialment dirigit a equips ciclistes, però també a turistes individuals que ens fan crear nous mercats”.

A més, el director general de Turisme ha manifestat el compromís de la Generalitat amb empreses i destinacions que trien el turisme esportiu com a tendència turística; “en este sentit el nostre compromís amb l’hotel Cap Negret, amb Altea i amb els municipis que volen treballar este producte, reforçant-lo i  contactant-lo amb els touroperadors per enfortir esta línia”.

En el transcurs de la visita a les instal·lacions, la directora de l’hotel Cap Negret, Amparo García ha explicat que a hores d’ara l’hotel té allotjat a l’equip Bahrain Mclaren; “probablement el millor equip del món després que McLaren apostara per ell i el que fem des de l’hotel és estar a l’altura d’estos equips, col·laborant amb ells en les rutes; aconsellant-los on poden passar el seu temps lliure i convidant-los a que coneguen esta zona i tot el que podem oferir-los”.

“Teníem que donar-li un valor a Altea i a l’establiment i l’única manera que teníem per desestacionalitzar el turisme en els mesos de novembre, desembre, gener i febrer era buscar un turisme que en estes dates es meneje i aquest turisme, procedent de nord d’Europa, era el de ciclisme i no vam dubtar en fer una inversió econòmica molt important en les instal·lacions, anar a buscar-los i oferir-los tot el que hem preparat per a ells”. Explica Amparo García qui ha citat alguns dels equips més importants que han passat per l’hotel Cap Negret i altres que ja tenen la seua reserva formalitzada i en breu ocuparan les seues instal·lacions.

Per la seua banda, l’alcalde, Jaume Llinares, ha manifestat sentir-se “satisfet i sorprès del que estan fent en el camp del ciclisme, tant des de l’hotel Cap Negret, com des de Turisme Comunitat Valenciana, per desestacionalitzar el turisme i buscar un turisme de qualitat diferenciat que demane uns espais com els que oferim en esta comarca i sobretot a Altea amb les seues instal·lacions hoteleres de qualitat, com l’Hotel Cap Negret, que s’ha adaptat a les noves vies de negoci”.

Llinares ha agraït al director general de Turisme “el seu suport a tota la feina que es fa a Altea des de la Regidoria de Turisme i també a l’empresa privada, que és important compte amb el suport de les institucions”. L’Alcalde ha donat l’enhorabona a l’hotel Cap Negret “pel seu encert a l’hora d’obrir nous camps que puguen generar negoci i potenciar un turisme diferenciat de qualitat i desestacionalitzat”.

“Altea, des de fa molts anys, ha optat per explotar la línia de la qualitat i desestacionalització. Crec que ha millorat molt en els últims anys la capacitat de generar este turisme”; ha afegit Jaume Llinares, que ha conclòs remarcant que “Altea, per les seues múltiples qualitats té un turisme potent en determinades èpoques, però cal potenciar el turisme a l’hivern i crec que les línies que s’estan seguint són les encertades i s’està aconseguint”.

Finalitzada la visita a les instal·lacions, la comitiva, ha departit amb els responsables del Bahrain Mclaren i alguns dels seus corredors, com Mikel Landa i Ivan Cortina, els que han coincidit a ressaltar les magnífiques qualitats de la zona per practicar ciclisme; així com les atencions que estan rebent per part de l’hotel i el seu personal.

 

Pin It on Pinterest