Select Page

Maria Sellés, Marga Moltó i Vicenta Zaragozí són tres de les agraciades del sorteig de vals a gastar en el comerç local, resultants de la rifa realitzada per l’àrea de Comerç en el matí d’ahir a Ràdio Altea. Ana Zaragozí ha estat la guanyadora del sorteig de Facebook i Laura Pérez la premiada per compres realitzades en el Mercat Municipal i Mercaltea. En total Comerç ha regalat  5 vals per valor de 150 €, entre un total de 1.501 tiquets repartits.

Com explicava en el seu moment el regidor de Comerç, Miguel De la Hoz, “l’objectiu principal d’aquesta campanya és potenciar el comerç i dinamitzar-lo apostant per la realització de les compres nadalenques en el comerç local”. “Una campanya promocional en què cada any participa més gent. No en va aquest any s’han repartit gairebé 500 vals més que l’any passat “; declarava el regidor després de celebrar el sorteig.

Segons les dades ofertes per Miguel De la Hoz, “els vals que s’han repartit, un per cada 30 € de compra, ascendeixen a 71.600 € gastats en el comerç local des de la primera setmana de desembre fins al 7 de gener”. “Una important xifra que cada any s’incrementa respecte a l’anterior i que en el cas d’aquesta última campanya ha suposat una pujada de més de 21.000 €”; ha declarat De la Hoz, que ha valorat de forma molt positiva aquesta acció promocional del comerç local.

Pin It on Pinterest