Select Page

La regidoria de Joventut, regida per Marta Lloret, ha disposat un gran torneig de Warhammer per al proper cap de setmana en el qual, tan sols en l’organització, s’han involucrat al voltant de 100 persones. El torneig se celebrarà el dissabte 11 i diumenge 12, de 10:00h a 20:00h al Centre Juvenil.

Segons les dades aportades per l’edil, a més del torneig pròpiament dit, durant aquests dos dies hi haurà també parades d’objectes de segona mà; una botiga de jocs de taula i miniatures i una altra de samarretes i roba relacionada amb el gènere.

Com ha indicat l’edil, el dissabte a la vesprada, es duran a terme unes partides de demostració destinades a tots aquells joves que vulguen aprendre aquest joc de miniatures derivat d’una història fantàstica medieval en el qual races diferents lluiten per la seua supremacia. “Té molt rerefons i tot això es pot plasmar en la taula”; ha apuntat la responsable municipal de Joventut, qui anima els joves a participar de l’activitat i a divertir-se.

 

Pin It on Pinterest