Select Page

Fins al pròxim 14 de febrer es podran presentar, a la Casa de Cultura d’Altea, les sol·licituds de participació en la Mostra d’Artesania 2020. La Mostra este any es desenvoluparà en Setmana Santa, del 8 al 12 d’abril, i en estiu, del 27 de juny al 30 d’agost, a la Plaça de l’Església.

L’artesà que ho desitge podrà sol·licitar tres torns de participació com l’any anterior: un, tot; dos, fins al 31 de juliol i tres, des de l’1 d’agost. “La Mostra d’Artesania es un dels esdeveniments culturals amb més tradició del municipi i és una gran ocasió per fomentar l’artesania”, ha apuntat la regidora de Cultura, Aurora Serrat.

La Mostra comptarà amb un total de 18 parades, de les quals 17 seran seleccionades entre tots els artesans que presenten sol·licitud i l’altra entrarà directament per ser la tercera peça premiada per UNART 2019. Així ho ha destacat l’edil de l’àrea, qui també ha recordat que “este any es seguiran les mateixes premisses; un primer i segon premi a la millor peça amb una dotació de 1.000 € i 500 € bruts, respectivament, i un tercer premi que donarà l’accés directe a la Mostra 2021 a un dels artesans”.

La sol·licitud, la documentació requerida i les mostres dels treballs a exposar, entre 5 i 8 originals, s’hauran de presentar a la Casa de Cultura, c/ pont de Moncau 14, fins al divendres 14 de febrer, inclusivament.

La selecció dels participants es durà a terme tenint en compte criteris de qualitat artística, originalitat i el grau de manipulació artesanal que tenen els productes. L’artesà interessat en participar haurà de posseir el DQA, Document de Qualificació Artesana.

La regidora ha conclòs anunciant que “els resultats de la selecció es donaran a conèixer a partir del 28 de febrer a alteacultural.com i a altea.es” i convida a artesans i artesanes de tot arreu a compartir l’estiu a Altea i impulsar junts els productes artesanals i de qualitat.

Bases i inscripcions: http://bit.ly/2Z0ErU6

Pin It on Pinterest