Select Page

El proper diumenge 12 de gener a partir de les 10:00h tindrà lloc la primera ruta guiada gratuïta de l’any, organitzada per la regidoria de Turisme i denominada “Fundació d’Altea 1617” que té com a protagonista al patrimoni alteà i que anirà a càrrec del guia de turisme, Joan Such.

El punt de trobada per assistir a la ruta serà la Tourist Info Altea i les inscripcions per participar s’han de materialitzar telefonant al 965 84 41 14 o a altea@touristinfo.net

Com indica l’edil d’àrea, Xelo González, aquesta és la primera de les rutes guiades que es van a dur a terme en els propers mesos. Una oferta en la programació d’hivern que compta amb un total de sis visites guiades gratuïtes que tindran eixida des de la Plaça de l’Ajuntament, la Tourist Info Altea o el pont de l’AP7 al Camí del Mandem. Totes les rutes començaran a les 10:00 hores.

El mes de gener finalitzarà amb la visita conduïda per l’arqueòleg Pere Jaume Zaragozí amb ‘Patrimoni Hidràulic’ el diumenge 26 a les 10:00 hores amb eixida des de la Plaça de l’Ajuntament.

Al mes de febrer, i també des de la plaça de l’Ajuntament, la nutricionista Ana Aaragoza, parlarà de ‘L’ametller florit’ el diumenge 9. Continuarà la programació amb una visita guiada per celebrar el ‘Dia del guia turístic’, el divendres 21, amb eixida a la Tourist Info Altea. De nou, el guia turístic Joan Such acompanyarà els interessats en aquesta activitat, però aquesta vegada narrada en anglès.

Such també estarà a càrrec de la ‘Ruta de la dona d’Altea’ que tindrà lloc el diumenge, 8 de març, amb inici a la Tourist Info Altea. El biòleg Carles Úbeda finalitzarà el trimestre de visites guiades per Altea, el 22 de març amb ‘La nostra flora. Usos tradicionals de les plantes’. El punt de trobada, en aquesta ocasió, és el Pont de l’AP7 al Camí de l’Mandem a les 10:00 hores.

Les visites guiades tenen una durada aproximada d’entre 2 i 3 hores i es recomana portar calçat còmode, gorra i aigua. “És una ocasió perfecta per conèixer i aprendre curiositats del nostre municipi i gaudir d’un diumenge diferent amb la família o els amics”, ha assenyalat la regidora de Turisme, qui convida a alteans, alteanes i a tots els visitants a participar d’aquestes jornades.

Pin It on Pinterest