Select Page

Els xiquets i xiquetes podran fer entrega de les seues cartes a “La Burreta” del Carter Reial

Esta vesprada, a les 17:00 hores, “La Burreta” del Carter Reial farà el seu recorregut habitual pels carrers d’Altea. L’eixida serà des de la Plaça de l’Església fins a la Plaça del Convent, on la Comissió del Crist del Sagrari 2020 oferirà una xocolatada.

Tots els xiquets i xiquetes que desitgen entregar la carta a “La Burreta” en Altea la Vella, podran fer-ho el dissabte 4 de gener a les 17:00 hores. El recorregut començarà a la Plaça Caixaltea, seguint per Ctra. Callosa i C/Rector Llinares i acabarà a la Plaça de l’Església, on es podrà gaudir d’una xocolatada gràcies a la col·laboració de la Comissió Santa Anna 2020.

El diumenge 5 de gener per la vesprada, els Reis Mags d’Orient arribaran a Altea perque els més menuts, que s’hagen portat bé, puguen arreplegar els seus regals. La seua arribada està prevista a les 17:30 hores i este any començaran la cavalcada des de l’Avinguda Juan Alvado; després seguirà el recorregut pels carrers habituals fins a la Plaça de l’Ajuntament, on els Reis lliuraran els presents. Els Reis Mags comptaran amb l’ajuda de la Comissió del Crist del Sagrari 2020 i la Federació de Moros i Cristians Sant Blai.

Després de visitar durant tota la nit les cases d’Altea, els Reis Mags d’Orient continuaran el seu camí cap a Altea la Vella, on s’estima que faran la visita el dilluns 6 a les 11:00 hores. Realitzaran un recorregut des del Centre Cultural fins a la Plaça de l’Església, on tindrà lloc la missa, i tornaran al punt d’eixida on repartiran els regals amb la col·laboració de la Comissió Santa Anna 2020.

Consulta la programació de Nadal 2019-2020

Pin It on Pinterest