Select Page

‘’A lletres de Jazz’’, coordinat per Pepe Zaragoza, és una iniciativa que tindrà lloc els primers quatre mesos del 2020

La regidoria de Cultura, encapçalada per Aurora Serrat, ha presentat ‘’A lletres de jazz’’, una nova iniciativa cultural i musical per organitzar un cicle de jazz mensual que tindrà lloc a la Casa de Cultura i començarà el gener de 2020. Ha compartit presentació amb Serrat el coordinador musical del cicle, el trompetista alteà Pepe Zaragoza.

Com ha explicat l’edil, ‘’ ‘A lletres de Jazz’ és un cicle mensual que tindrà lloc els primers quatre mesos del 2020. Es tracta d’una programació dinàmica i variada que abraça des de propostes que fusionen el jazz amb el flamenc, fins al so modern i avantguardista de Nova York. Els concerts es celebraran a la sala d’actes de la Biblioteca Municipal que es prepararà acústicament per a l’esdeveniment’’.

El cicle començarà el 17 de gener de 2020. ‘’En este cas, -detallaba Zaragoza-, el primer dels concerts del cicle el protagonitzarà un dels músics espanyols més internacionals, Perico Sambeat que presentarà el ‘’Perico Sambeat flamenco quartet’’, una música de fusió entre el flamenc i el jazz de la que Sambeat té alguns treballs editats entre els quals destaca ‘Perico Sambeat flamenco big band’ ’’.

El segon concert del cicle l’interpretaran ‘’Kontxi Lorente trio’’, el 28 de febrer. Una agrupació que compta amb dos CD’s editats per Sedajazz Records. ‘’Kontxi és un dels valors nacionals amb més prestigi en el circuit de jazz nacional, així ho mostren les seues actuacions als festivals més importants del país’’, assenyalava Pepe Zaragoza.

Aurora Serrat ha anunciat el tercer concert del cicle. En este cas, serà a càrrec de ‘’AutòcTone’’ el 27 de març. ‘’Esta agrupació està liderada i produïda pel propi Pepe Zaragoza que, després dels guardons i bones crítiques rebudes pel CD ‘’La plaça dels somnis’’, presenta aquesta música de cançó que fusiona la nostra llengua amb el jazz’’.

Tancarà el cicle ‘’Santi de la Rubia quartet’’. ‘’La proposta d’esta agrupació que lidera el músic benidormer, ofereix un jazz d’altura que es presenta amb un quartet que integra a quatre dels millor músics residents a Barcelona. Amb aquesta formació, De la Rubia ens mostrarà les seues experiències viscudes a Basel, on va estar seleccionat per formar part del ‘Focus year’ un programa que reuneix als millors músics europeus’’, detallava Zaragoza.

Per a Aurora Serrat ‘’este cicle és un complement perfecte per a l’oferta musical d’Altea. El nostre municipi compta amb cicles que abasten distints gèneres musicals i el jazz no podia faltar en la nostra proposta cultural’’. ‘’A partir d’ara, els amants de la música jazz tenen un cita ineludible amb este cicle que presenta un cartell magnífic, coordinat per Pepe Zaragoza’’.

Les entrades ja estan a la venda. El preu del tiquet és de 3 euros + 0,50 euros per despeses de gestió. L’aforament és limitat.

Punts de venda:

Pin It on Pinterest