Select Page

La regidora de Foment de l’Ocupació, Maria A. Laviós, i el regidor de Benestar Social, José Luis León Gascón, han assistit a la cloenda dels cursos de Foment de l’Ocupació que organitza Creu Roja amb el suport de Bankia i l’Ajuntament d’Altea que ha tingut lloc a la seu local de l’ong.

El pla d’ocupació de Creu Roja va atendre al 2019 a un total de 105 persones, de les quals 66 van accedir a cursos de formació. 22 alumnes van realitzar el curs de caixer reposador finançat per Bankia i gràcies a la col·laboració de les regidories d’Ocupació i Benestar Social van aconseguir complementar-se amb altres cursos que van millorar l’ocupabilitat dels participants.

Es van organitzar dos cursos de manipulador d’aliments amb 25 alumnes; tres cursos de carretó elevador, 30 alumnes; dos cursos de prevenció de riscos laborals, 19 alumnes; un curs de tecnologies de la informació per a la recerca d’ocupació, 16 alumnes; i un curs de xarxes socials per a la recerca d’ocupació, 20 alumnes.

Així mateix, es van realitzar també tallers de competències per a l’ocupació als que van accedir 48 participants. Amb estes activitats es tracta de motivar la recerca y dotar als alumnes d’eines per a enfrontar-se al mercat laboral.

Maria Antonia Laviós manifestava que des de la regidoria de Foment de l’Ocupació ‘’es continuarà apostant per estes iniciatives i la col·laboració amb la Creu Roja, perquè creem que són necessàries com a suport a totes aquelles persones que necessiten tornar al mercat laboral. Trobar un lloc de treball és possible i ho seguirem fomentant amb este tipus de projectes de la mà de Creu Roja i l’Ajuntament’’.

Per la seua part, José Luis León Gascón ha agraït a Creu Roja Altea ‘’la formació als 22 alumnes que han realizat el curs de caixer reposador finançat per Bankia i d’aquesta manera aconseguir els objectius de formació i integració laboral. De fet, dos dels alumnes han aconseguit, a través de les pràctiques en empresa, un lloc de treball. Per tant, cal felicitar a Creu Roja per estes iniciatives i li oferim la nostra col·laboració per seguir portant a terme estes formacions des de la regidoria de Benestar Social i l’Ajuntament’’.

Els responsables municipals i els de Creu Roja han agraït a Bankia l’oportunitat de realitzar, un anys més, i ja és el quart, este curs de requalificació que l’entitat finança i que ha permès al participants recuperar la confiança en sí mateixos com treballadors, alhora que ofereix una oportunitat de conèixer en profunditat el mercat laboral i poder accedir a un lloc de treball.

Finalment, des de Creu Roja s’han donat les gràcies també a les regidories d’Ocupació i Benestar Social que també ofereixen el seu suport tant a nivell d’estructura de l’Assemblea Local de Creu Roja, com en finançament dels cursos complementaris que permeten millorar les competències i habilitats dels alumnes, com ara: manipulador d’aliments, carretó elevador, o l’aportació de les beques que van permetre als alumnes desplaçar-se als centres de pràctiques.

 

Pin It on Pinterest