Select Page

La Responsabilitat Social Corporativa ha estat l’eix principal de les jornades i Altea estudiarà la seua aplicació a la ciutat

L’Ajuntament d’Altea segueix present a Europa a través de l’Oficina de Projectes Europeus, EuroAltea, encapçalada per la regidora Maria A. Laviós. De l’11 al 13 de desembre ha estat present a la ciutat d’Altena (Alemanya), formant part del projecte “Ciudades Voluntarias” del programa URBACT.

Altea participa en este projecte al costat de Capizzi (Itàlia), Radlin (Polònia), Arcos de Valdevez (Portugal), Athy (Irlanda), Altena (Alemanya), Pregrada (Croàcia) i Athienou (Xipre). Una xarxa europea de ciutats per intercanviar bones pràctiques i sumar esforços.

Les sessions portades a terme han servit per millorar i aprendre com implementar la Responsabilitat Social Corporativa en l’àmbit local. D’esta manera, s’han analitzat a fons assumptes relacionats amb esta matèria. S’han abordat els elements positius que pot tindre la seua aplicació en el món empresarial i en el conjunt de la societat. L’expert en Responsabilitat Social Corporativa a nivell internacional, Luis Roberto, va explicar aspectes per a la seua implementació en les ciutats.

També ha permès revisar els 7 plans de transferència entre els municipis i com millorar-los. Altea ha presentat els resultats i els avanços aconseguits pel conjunt del teixit associatiu i del grup de treball del “Urbact Local Group”. Un element participatiu, col·laboratiu i cohesionador per a les entitats locals.

Amb la participació d’Altea en les sessions que van tenir lloc a Alemanya, l’Ajuntament, a través de la seua Oficina de Projectes Europeus continua la seua aposta per projectar la ciutat en l’àmbit internacional i aconseguir aspectes positius per al seu desenvolupament i aplicació en el municipi.

Pin It on Pinterest