Select Page

Des de la passada setmana i fins al 6 de gener es pot visitar el Betlem instal·lat per l’Associació Belenista ‘Amics del Betlem de la Marina’ a la Biblioteca Municipal d’Altea. L’horari de les visites és de dilluns a divendres de 09:00 a 14:00 h i de 17:00 a 20:00 h; excepte divendres 20, que a la vesprada la Casa de Cultura estarà tancada. A la inauguració del Betlem assistien l’edil de Cultura, Aurora Serrat i diversos dels membres de l’esmentada associació i artífexs d’esta gran obra nadalenca, entre ells Juan Bello.

El Betlem, amb figures de grans dimensions, recrea escenes de la vida quotidiana de l’època en què els oficis, com el de pastor i venedor, centren l’activitat comercial. El Naixement i l’Adoració dels Reis Mags es situen en un primer pla, cap al qual es dirigeix ​​el moviment del conjunt. Tota una obra d’art digna de gaudir.

Aurora Serrat ha agraït la feina dels seus creadors i ha animat a alteans i alteanes a visitar-lo; “es tracta d’un Betlem preciós, ple de detalls que segur agradarà als que el visiten, per tant convide a vindre a la Casa de Cultura i gaudir d’este Betlem únic que l’Associació Belenista ‘Amics del Betlem de la Marina’ ha muntat”.

Pin It on Pinterest