Select Page

Turisme anuncia les visites guiades dels mesos de gener, febrer i març

La regidora de Turisme, Xelo González, ha donat a conèixer l’oferta de les noves visites guiades que tindran lloc els mesos de gener, febrer i març a Altea. La programació d’hivern compta amb un total de sis visites guiades gratuïtes que tindran eixida des de la Plaça de l’Ajuntament, la Tourist Info Altea o el pont de l’AP7 al Camí del Mandem. Totes les rutes començaran a les 10:00 hores.

L’activitat dona inici el diumenge, 12 de gener, amb ‘Fundación de Altea. 1617’ de mà del guia de turisme, Joan Such. L’eixida serà a la Tourist Info Altea. El mes de gener finalitza a càrrec de l’arqueòleg Pedro Jaime Zaragozí, qui farà la visita guiada ‘Patrimonio Hidráulico’ el diumenge 26 a les 10:00 hores amb eixida des de la Plaça de l’Ajuntament.

Al mes de febrer, i també a la mateixa plaça de l’Ajuntament, la nutricionista Ana Zaragoza, parlarà de ‘El almendro en flor’ el diumenge 9. Continuarà la programació amb una visita guiada per celebrar el ‘Día del guía turístico’, el divendres 21, amb eixida en la Tourist Info Altea. De nou, el guia turístic Joan Such acompanyarà als interessats en esta activitat, però esta vegada narrada en anglès.

El guia també estarà a càrrec de la ‘Ruta de la dona d’Altea’ que tindrà lloc el diumenge, 8 de març, amb inici a la Tourist Info Altea. El biòleg Carlos Úbeda finalitzarà el trimestre de visites guiades per Altea, el 22 de març amb ‘Nuestra flora. Usos tradicionales de las plantas’. El punt d’encontre, en esta ocasió, és el Pont de l’AP7 al Camí del Mandem a les 10:00 hores.

Les visites guiades tenen una duració aproximada de 2 i 3 hores i es recomana portar calçat confortable, gorra i aigua. “És una ocasió perfecta per conèixer i aprendre curiositats del nostre municipi i gaudir d’un diumenge diferent amb la família o els amics”, ha assenyalat la regidora de Turisme, que també ha convidat a alteans i alteanes i a tots els visitants a participar d’estes jornades.

Més informació i inscripcions a altea@touristinfo.net, www.visitaltea.es i al telèfon 96 584 41 14.

DÍPTIC RUTES GUIADES HIVERN 2020

Pin It on Pinterest