Select Page

La mútua Umivale ha reconegut amb l’incentiu Bonus a l’Empresa Pública de Desenvolupament Municipal pel seu treball en la reducció de la sinistralitat laboral. El Bonus és un incentiu econòmic que el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social atorga a través de les mútues a les seues empreses associades.

Aquest incentiu consisteix en una reducció de les cotitzacions per contingència professional a aquelles empreses que hagen contribuït de forma eficaç i contrastable a la reducció de la sinistralitat laboral, mitjançant el desenvolupament d’actuacions, objectives i eficaces, en matèria de prevenció de riscos laborals.

El regidor de la PDM Diego Zaragozí, s’ha mostrat molt satisfet amb aquest reconeixement i ha destacat que “es tracta d’una mostra de la implicació de tota l’Empresa Pública de Desenvolupament Municipal d’Altea per la seguretat en el treball”. L’edil ha agraït a la gerència i a tots els operaris “la seua total implicació en el treball del dia a dia, que ha desembocat en una notable reducció en matèria de sinistralitat laboral” i a la mútua Umivale per “aquest certificat que ve a corroborar que les coses s’estan fent cada vegada millor “.

Per la seua banda Luis Miguel Martínez, Gestor de Salut de la zona d’Altea ha explicat que “l’objectiu és recompensar les entitats que han reduït la seua sinistralitat, situant-la o mantenint-la per baix de la mitjana del sector”, al temps que ha fet lliurament d’un diploma acreditatiu al regidor responsable de l’PDM.

La campanya Bonus 2018, destinada a incentivar empreses que cotitzen a la Seguretat Social per contingències professionals, és l’última que contempla els requisits del Reial Decret 404/2010, de 31 de març. Així, en aquesta campanya s’ha valorat haver realitzat inversions i accions complementàries en matèria de prevenció de riscos laborals. L’incentiu correspon al 5% de l’import de les quotes per Contingència Professional de l’empresa, corresponent a l’any d’observació. En el cas de la PDM aquesta quantitat ha ascendit en aquesta ocasió a 616,65 €. En el cas de produir-se en anys consecutius, aquesta quantitat augmenta fins al 10%.

“Des de Umivale creiem que al·licients com el Bonus promouen que les empreses adquirisquen i mantinguen bons hàbits en la cura de la salut dels seus treballadors. La nostra intenció és que cada any puguem reconèixer a més entitats, el que ens mostrarà que aquesta consciència cada vegada està més present a la societat”, ha destacat el representant de la mútua.

Pin It on Pinterest