Select Page

ALTEALIFE CVA 3

CV FUENLABRADA 0

Parcials:  28-26, 25-15 i 25-14.

 

Jornada completa per al Club Voleibol Altea que este diumenge va realitzar la presentació oficial dels seus equips, va celebrar el seu 30 aniversari com a entitat esportiva i va posar el punt final, la treballada victòria del seu equip sènior femení.

Les alteanes es jugaven davant del CV Fuenlabrada, tot i que resta per disputar tota la segona volta de la lliga, gran part de les seues opcions de permanència. Les madrilenyes superaven a les alteanes en un punt després de l’última jornada i havien col·locat a l’Altea en llocs de descens. Per això la victòria de les xiques de Javi Mora, que per malaltia no va poder estar a la banqueta dirigint al seu equip, té moltíssima importància.

El primer set va ser el més igualat i va poder caure de la banda de qualsevol dels dos equips. Però després d’aconseguir-ho l’Altea, en un ajustat 28-26, la resta de la trobada va ser molt més plàcida per a les alteanes que van anar a favor de marcador en tot moment i controlant el temps del partit.

Amb els 3 punts aconseguits, l’Altea se’n va de vacances fora dels llocs de descens i amb molt marge de millora per a tota la segona volta de campionat.

La propera trobada es disputarà de nou al Palau dels Esports, el diumenge 12 de gener a les 12:00 hores, on les alteanes rebran al CV. Melilla.

Pin It on Pinterest