Select Page

La Regidoria d’Altea la Vella, encapçalada per Maria Antonia Laviós, es suma a la campanya que està realitzant la regidoria de Benestar Social, junt amb l’associació benèfica Corazón Exprés, per a que este Nadal cap xiquet es quede sense el seu regal.

Es tracta de “l’Arbre Solidari”, que està ubicat a la Biblioteca d’Altea la Vella, i amb aquesta iniciativa ‘’es pretén que tots col·laborem posant el nostre granet d’arena perquè aquells xiquets i xiquetes d’Altea que ho necessiten tinguen també el seu regal el Dia de Reis’’, ha explicat Laviós.

Col·laborar és molt fàcil, tan sols s’ha de localitzar l’arbre, ubicat a la biblioteca d’Altea la Vella, comprar un regal amb les dades que es troben dins de la targeta i es deixa el regal al mateix arbre. ‘’Això sí, -ha aclarit la regidora-, embolicat amb paper de periòdic, per ajudar també a fer un mon més sostenible i ecològic’’.

Tots els regals d’aquest arbre  es repartiran el dia de la Cavalcada de Reis a Altea la Vella, el 6 de gener. Els regals es podran portar fins el 30 de desembre.

Maria Antonia Laviós ha animat a veïns i veïnes a participar d’esta iniciativa tan solidària que pot fer feliç a molts xiquets i xiquetes.

Pin It on Pinterest