Select Page

Després de la visita del jurat als establiments participants i la seua deliberació, JR Óptica i La Taberna del Xef s’han alçat amb el primer premi del Concurs d’Aparadors Nadalencs, en les seues dues categories; la de “Aparadors en Establiments Comercials” i la de “Decoració Nadalenca en Establiments d’Hostaleria”. La iniciativa, organitzada per la regidoria de Comerç, ha comptat en la present edició amb 23 inscrits.

Com ha assenyalat l’edil d’àrea, Miguel De la Hoz, “la qualitat dels aparadors que han participat en el concurs ha estat excel·lent, de manera que el jurat no ho hem tingut fàcil a l’hora d’elegir els premiats”.

Els dos primers premis estan dotats amb 500€ de compres a realitzar en el comerç d’Altea i dues setmanes de publicitat a Ràdio Altea, valorades en 150 €.

Els segons premis, de 300€ a gastar en el comerç local, han recaigut en Batik i l’Hotel Ábaco i els tercers en Entrena’t i Cafeteria Filharmònica. Tots dos de 150€ a consumir en establiments d’Altea.

Han format part del jurat l’edil de Comerç, qui l’ha presidit; Vanesa Cardona, representant d’Alcea; Luis Alvado, representant de Fira d’Esdeveniments; Franz Haubiz, representant d’HOSPAL; Pere Barber, regidor d’Esports i Comunicació; Marta Lloret, regidora de Joventut i Festes; Rocío Gómez, portaveu del Grup Municipal Popular i exercint de secretària la tècnica de l’àrea de Comerç, Pepi Durá.

El lliurament dels guardons tenia lloc ahir mateix en dependències municipals i en el transcurs de la mateixa, De la Hoz agraïa la participació; felicitava als guanyadors i els convidava a seguir formant part de la iniciativa en anys venidors.

Pin It on Pinterest