Select Page

En els pròxims dies s’instal·laran en diferents punts del nostre terme un total de 30 punts de llum, fanals autònoms i ecològics, en una prova que es vol fer des de l’àrea d’Infraestructures per a millorar la seguretat en encreuaments i la vigilància en punts negres en zones disseminades. Així ho ha indicat el regidor d’Infraestructures, Diego Zaragozí.

Com ha explicat el regidor, “la intenció és posar punts de llum als llocs on, per diferents motius, és econòmica, tècnicament difícil o inviable, aplegar en escomeses convencionals,  a més a més de ser una aposta per l’energia verda que es fa des de l’Ajuntament”.Zaragozí ha avançat que “també s’aprofitarà per a instal·lar càmeres de vigilància a alguns dels punts negres més problemàtics del terme”.

Segons les dades aportades pel responsable municipal d’Infraestructures, “en aquesta primera fase s’instal·laran lluminàries en zones de Cap Blanc, El Planet, Camí Fondo, Boqueres, Pla del Castell i la connexió del poliesportiu amb Cap Negret”. Diego Zaragozí ha remarcat que “una vegada provades estes lluminàries, si el resultat és satisfactori, s’ampliarà a altres llocs del municipi”.

Pin It on Pinterest