Select Page

Gràcies al programa de Foment de l’Ocupació EMCORP 2019, en els últims dies s’han incorporat 6 nous treballadors que vénen a reforçar la plantilla municipal, en la majoria dels casos com a auxiliar administratiu en diferents departaments.

EMCORP forma part dels Programes de subvencions d’iniciativa Social i està destinat a la contractació de persones aturades de més de 30 anys d’edat en col·laboració amb les Corporacions Locals.

Com ha indicat l’edil de Foment de l’Ocupació, Maria Antonia Laviós, “estes contractacions, que tenen una vigència de sis mesos, permeten la incorporació al mercat laboral de persones majors de 30 anys en situació d’atur; al temps que el seu benefici redunda en tota la població, ja que suposen una ampliació de les plantilles municipals i indirectament una millora dels serveis al ciutadà “.

Els llocs de treball als quals s’han adscrit els acabats d’incorporar són majoritàriament auxiliars administratius en els departaments de Cultura, Urbanisme, Serveis Socials i Conservatori i una tècnica administrativa que se suma a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, OAC, així com un conserge per a edificis municipals.

Pin It on Pinterest