Select Page

Des de dilluns passat s’estan reparant els problemes de filtracions d’aigua al sostre del Pavelló d’Esports Garganes. L’actuació es preveu concloga el proper divendres; així ho ha donat a conèixer el regidor d’Esports, Pere Barber.

Segons ha indicat el regidor, “aquesta és una reparació que es feia necessària des de fa algun temps i sol·licitada per l’àrea d’Esports des de fa anys i que ara, amb el canvi en la regidoria d’Infraestructures, s’ha tingut a bé abordar”. “L’estat del sostre de les instal·lacions no era l’òptim i posava en risc la disputa de partits i entrenaments. Amb aquesta reparació, a partir d’ara, les trobades i entrenaments es podran dur a terme amb total normalitat “; ha matisat Pere Barber.

El responsable municipal d’Esports ha explicat que les obres de reparació de les goteres del Pavelló Garganes estan corrent a càrrec de l’empresa Sense Complicacions; el cost de les mateixes ascendeix a 3.000€ i aquestes consisteixen en impermeabilitzar la zona utilitzant un material especial per a tal comesa.

Pere Barber ha revelat que “des dels departaments d’Infraestructures i Esports s’està treballant en un projecte de substitució del sostre del Pavelló perquè és la solució definitiva per evitar d’una vegada per totes estos problemes de filtracions”.

“Quan acaben els treballs del pavelló de Garganes, la mateixa empresa repararà les goteres que també hi ha al Palau dels Esports. Amb estes obres ja quedaran les dos instal·lacions reparades i la millora en la qualitat del servei als usuaris de les mateixes serà evident”; ha conclòs Pere Barber, regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Altea.

 

Pin It on Pinterest