Select Page

Diumenge passat, en l’acte de presentació de clavaris i elecció de reines que tenia lloc a Palau Altea, Àngels Ferrer Rostoll i Andrea Soler García eren nomenades reina major i reina infantil, respectivament, de les festes del Santíssim Crist del Sagrari 2020.

A més a més, eren presentats en societat els clavaris, Juanjo i Vicenta Ripoll Zaragoza i els clavaris d’honor, Paco Rostoll i Esperanza Orozco, els qui es van manifestar contents i il·lusionats per ostentar aquests càrrecs i formar part de la Comissió de Festes del Stm. Crist del Sagrari 2020, que és la que organitza les celebracions que formen part de les festes patronals del municipi i tenen lloc el tercer cap de setmana del mes de setembre.

A l’acte assistia nombrós públic, entre el qual es trobava l’Alcalde d’Altea, Jaume Llinares i l’edil de Festes, Marta Lloret; així com diversos dels edils de la corporació municipal, càrrecs festers i familiars i amics de les noves reines i les seues corts d’honor.

Tant el primer edil alteà, com la responsable municipal de Festes, han felicitat a Àngels i a Andrea per la seua elecció com a reines del Stm. Crist del Sagrari 2020 i els han animat a gaudir del seu important paper en les pròximes festes patronals.

De la mateixa manera s’han congratulat als clavaris i clavaris d’honor, així com els han agraït el treball i esforç que realitzaran durant tot un any perquè els alteans i alteanes puguem gaudir de les celebracions del Crist passat l’estiu.

Pin It on Pinterest