Select Page

AVG 2008 3

ALTEALIFE CVA 0

Parcials.- 25-15, 26-24 i 25-13.

El Altealife s’ha situat en llocs de descens després dels resultats d’aquesta última jornada. Les alteanes quasi no van poder oferir oposició a les d’Almeria de l’AVG 2008 en el seu desplaçament a terres andaluses, mentre que el Fuenlabrada guanyava com a local al Melilla.

Les jugadores de l’Altea acudien al partit a Almeria amb nombroses baixes, així que el tècnic Javi Mora va haver de fer malabarismes per completar un 6 inicial de garanties. De fet algunes jugadores van haver de jugar en posicions no habituals. Malgrat això, l’equip va intentar plantar-li cara al seu rival tot i que en el primer set no va poder ser.

Ja en la segona mànega, tot i els imprevistos, el Altealife es va assentar una mica més a la pista i va arribar fins i tot a posar en dificultats a les jugadores de l’AVG 2008. Tan sols la manca de fortuna de les alteanes en els punts de desempat del segon set, i la defensa aguerrida de les locals va privar d’una alegria imprevista per a l’expedició alteana que va veure com el set queia per les andaluses per un ajustat 26-24.

Ja el tercer set va ser un voler i no poder. Després la baixada anímica del segon set, les de l’Altea es van deixar portar per acabar certificant una nova derrota en el seu haver.

D’aquesta forma l’equip alteà es col·loca per primera vegada aquesta temporada en llocs de descens al costat de Molina Vòlei. El capritx del calendari ha volgut que l’últim partit de la primera volta que enfronta a Altea i Fuenlabrada siga abans de l’aturada nadalenca. Un partit que es presenta com una final, tot i els nombrosos partits que resten per disputar.

El club farà la presentació oficial de tots els seus equips el proper diumenge 15 de desembre al Palau dels Esports a partir de les 11:00 hores, en un acte on es commemoraran els 30 anys d’existència de l’entitat esportiva. Uns prolegòmens que es volen aprofitar per congregar a nombrós públic i aficionats que podran donar suport a continuació a les guerreres alteanes en el seu partit davant les madrilenyes del Fuenlabrada.

Pin It on Pinterest