Select Page

El passat diumenge va ser un dia d’intensa activitat per al Club d’Atletisme Altea, amb participació en tres proves ubicades en diferents punts de la Comunitat.

D’una banda, un bon grup d’Els Runners d’Altea es desplaçava a la localitat de Gata de Gorgos, on es disputava el Trail dels Tres Tossals. Tenien per davant 16 quilòmetres de muntanya amb un desnivell acumulat de 750 metres, que van superar sense dificultat.

Una mica més tard, a La Vila Joiosa, arrancava el Trail Platja del Torres, amb una distància de 11 quilòmetres. El traçat es mostrava molt dur amb continus girs i costeres.

Finalment, es celebrava la millor carrera en l’àmbit nacional, la Marató de València. A la ciutat també hi va haver una gran participació per part de club, que acabava satisfet amb el resultat i desitjava competir en properes curses.

Des de la Regidoria d’Esports, es felicita els atletes pels èxits aconseguits.

Pin It on Pinterest