Select Page

Fa poques setmanes concloïen les obres de millora del camí de la Serra Bèrnia, on s’han dut a terme diferents actuacions en l’accés principal a la serra, en el tram que comprèn des de la Costera Blanca fins a l’àrea recreativa situada a la part alta, amb l’objectiu de facilitar l’ascens i baixada de vehicles. Una important inversió que ascendeix a 335.000 euros cofinançats per la Diputació d’Alacant i l’Ajuntament d’Altea.

En este sentit, les regidories d’Infraestructures, Cultura i Medi Ambient han organitzat per al dia 6 de desembre, festiu, una activitat educativa i d’oci a la mateixa serra, conduïda per l’historiador i arqueòleg Pere Jaume Zaragozí i el biòleg Carles Úbeda. La passejada didàctica donarà inici a les 11:00 hores des de la Font de la Barca a la Font de Rostoll.

Per accedir al lloc estan previstes concentracions de caminants, bicicletes i cotxes que tindran el punt de trobada a l’aparcament de les Revoltetes, al carrer Rector Llinares 14 d’Altea la Vella. L’ascens s’iniciarà a les 8:30 hores en el cas dels caminants; a les 9:30 hores amb bicicleta i a les 10 hores en vehicles per a compartir.

Els regidors d’Infraestructures, Diego Zaragozí; Cultura, Aurora Serrat; i Medi Ambient, Jose Orozco; han animat a alteans i alteanes i a tots els visitants que ens acompanyen durant estos dies ‘’a participar de l’activitat que ens dóna l’oportunitat de conèixer l’espai natural de la serra, a la vegada que ens conscienciem de la importància de respectar-la’’.

Actuacions a la Serra Bèrnia

Esta important actuació en el marc de la Serra Bèrnia ha consistit en l’asfaltat de camí, incorporant formigó a la part alta per a una major resistència del mateix; la instal·lació de baranes de fusta a les zones perilloses; canalització d’aigua perquè quan ploga no ocasione desperfectes; senyalització de velocitat i adequació de la zona recreativa. A més a més, amb la millora del projecte s’ha adequat també el camí des de la Costera Blanca fins a la Carretera de Callosa, de manera que ara tot el camí de pujada a la serra està en condicions per ser transitat.

Pin It on Pinterest