Select Page

Com cada any, torna a Altea l’Escola de Nadal per als més menuts i menudes de casa, dels 3 als 12 anys. La Regidoria d’Educació, encapçalada per Vicenta Pérez, ha organitzat conjuntament amb Projectes Educatius unes jornades nadalenques per als dies 23, 24, 26, 27 i 30 de desembre i 2 i 3 de gener.

“La idea de l’Escola és donar l’opció, a pares i mares, de conciliar la vida laboral amb la familiar mentre els seus fills i filles gaudeixen d’esta activitat” ha explicat la regidora. El preu total de l’activitat és de 55 euros per als 7 dies i existeix l’opció de pagar 8 euros per a l’assistència d’un dia solt, “totes les activitats seran amenes, divertides i de temàtica nadalenca per a aprofitar les vacances de forma lúdica”, ha afegit l’edil.

La major part dels tallers tindran lloc a l’Escola d’Adults amb horari de 9:00 a 14:00 hores, i també s’ofereix l’opció de l’aula matinera a partir de les 8:00 hores.

Per part de Projectes Educatius, Maria José Morales, ha comentat les diferents activitats organitzades. “Tenim tallers de cuina i cinema, contarem contes de Nadal a la Biblioteca, organitzarem una mini festa pre-nit de cap d’any, rebrem la visita del Pare Noel, cantarem a la ràdio i farem diferents excursions; una d’elles pels comerços del poble cantant nadalenques per no perdre l’esperit nadalenc, i l’altra excursió a Les Boqueres per visitar als majors i fer tallers amb ells”.

Des de la Regidoria d’Educació i Projectes Educatius, volen convidar a tots els xiquets i xiquetes a gaudir d’estes dates tan especials i donar una opció lúdica als xiquets i xiquetes i facilitar la conciliació a pares i mares.

Inscripcions al telèfon 619 02 19 20 o al 646 25 12 24 i també a través del correu projectes_educatius_altea@hotmail.com.

Cartell de l’Escola de Nadal

Pin It on Pinterest