Select Page

El passat divendres tenia lloc, a Casa Toni el Fuster, la inauguració ‘Processos de transformació’, una de les exposicions de la ‘Col·lecció d’Art Contemporani de la Generalitat Valenciana’ del Consorci de Museus que arriba a Altea amb motiu de la seua capitalitat cultural. A l’acte acudien l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares; la regidora de Cultura, Aurora Serrat; i el director del Consorci de Museus, José Luis Pérez Pont.

L’exposició compta amb un total de 33 obres, reflex de l’art valencià del nostre temps, “que explora els processos de transformació de la societat i que convida a l’espectador a reflexionar i valorar el món on habitem” assenyalava el director del Consorci. José Luis Pérez Pont, també afegia que l’objectiu “és donar suport als artistes i galeries i enfortir el teixit artístic de la Generalitat, a banda d’aconseguir una exposició  que es planteja en el present però tindrà un relat historicoartístic en el futur”.

Jaume Llinares donava les gràcies al Consorci de Museus pel seu suport “perquè la participació artística a Altea és un dels distintius més importants que tenim i que ens fa ser diferents a la comarca”. L’alcalde recordava que “és difícil que una exposició d’Art Contemporani es trobe en pobles i ciutats xicotets i és importat donar suport a este tipus d’iniciatives”.

Per la seua part, Aurora Serrat, convidava a alteans, alteanes i visitants a gaudir de l’exposició, que manté les seues portes obertes fins al 12 de gener en horari de dimarts a divendres de 18:00 a 21:00 hores i dissabte d’11:30 a 13:30 hores i amb entrada gratuïta. La regidora afegia que “Altea és un poble d’artistes i volem tornar a ‘reflotar’ eixe esperit i omplir d’art les sales d’exposició que tenim al nostre abast”.

Pin It on Pinterest