Select Page

ALTEALIFE CVA 0

VOLEI MÚRCIA 3

Parcials.- 20-25, 19-25 i 19-25.

 

L’Altealife va tornar a fer el mateix i va ser l’equip irregular d’esta temporada davant el Voley Múrcia. Lluny va quedar la millora que les alteanes van donar en les dues últimes jornades davant el Granada i Benidorm. A més, l’equip dirigit per Javi Mora va notar en excés la baixa de la seua capitana Jony Ciobanu, el que va obligar al tècnic alteà a realitzar alguns canvis.

Ja en l’inici de primer set es va poder comprovar la diferència de joc dels dos equips; a les visitants amb major qualitat en els seus atacs, mentre que les alteanes lluitaven per enganxar-se al partit. Però la primera mànega va ser un calc del partit amb molts errors propis de les alteanes i l’encert en els moments decisius de les murcianes, que els va permetre emportar-se la victòria sense oposició.

Una derrota en un partit que, en altres circumstàncies i amb l’equip alteà a el complet, haguera pogut tindre un altre resultat. Però la veritat és que el Club Voleibol Altea és conscient de lo complicada que s’ha tornat la seua situació a Primera Nacional. L’Altea segueix depenent de si mateix per aconseguir l’objectiu de la permanència, quan encara queden dues jornades de la primera part de la lliga i tota la segona volta de campionat per disputar. Per això, l’Altealife CVA vol aprofitar cada oportunitat que disposa per distanciar-se dels seus rivals més directes, que ara són Molina Vòlei i CV. Fuenlabrada.

La propera jornada serà el dissabte 7 de desembre a les 17:00 hores i l’Altea viatjarà a Almeria per enfrontar-se a l’AVG 2008, quart classificat de la lliga. Però, la primera de les finals per a les nostres arribarà el diumenge 15 de desembre. L’Altealife jugarà l’últim partit, abans de la parada  nadalenca, en un xoc en què les alteanes rebran a l’equip madrileny del Fuenlabrada.

Pin It on Pinterest