Select Page

Ahir per la vesprada es coneixien les 10 propostes finalistes de la tercera campanya de pressupostos participatius d’Altea, ‘’Altea imagina, Altea participa’’. L’acte de presentació oficial, conduit per la regidora de l’àrea, Maria Antonia Laviós, va tindre lloc a la Casa de Cultura i va comptar amb la presència de l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares; regidors de la corporació municipal; i veïns i veïnes d’Altea que van voler conèixer de primera mà les idees que es van presentar. Estes 10 propostes es podran votar del 3 al 16 de desembre.

Durant l’acte van intervenir les persones que van proposar els projectes, algunes presencialment, i altres van deixar per escrit el projecte que va ser llegit per la regidora. Entre els participants va destacar el projecte presentat per un xiquet de 7 anys.

Els projectes presentats són:

  • Mejora del barrio de Cap Blanc
  • Pont de Moncau
  • Verde que te quiero verde
  • Banco de conversación
  • Centre Juvenil a Altea la Vella
  • Modernitzar el parc infantil que hi ha al costat del Col·legi d’Altea la Vella
  • Amb el nom d’Altea
  • Pistes de pàdel
  • Ludoteca
  • Millores per a la joventut

Per conèixer amb més detall cadascuna de les propostes es pot consultar: www.alteaparticipa.es

Es podrà votar telemàticament a través del web www.alteaparticipa.es o bé als llocs habilitats a l’efecte: Oficina d’Atenció al Ciutadà, Extensió Administrativa d’Atea la Vella, Centre Juvenil o Casa de Cultura. Podran votar aquelles persones empadronades a Altea que siguen majors de 16 anys i que figuren censats a data 30 d’octubre de 2019.

La campanya també eixirà al carrer, del 9 al 13 de desembre, per facilitar la votació in situ a aquelles persones que vullguen votar presencialment. El 9 de desembre s’instal·larà un estand a l’Ajuntament, de 10 a 13 hores. El dia 10 al Mercat, de 10 a 13 hores. El 12 de desembre l’estand estarà al Centre Juvenil en horari de vesprada, de 16 a 19 hores, i el divendres, 13 de desembre, a Altea la Vella, de 10 a 14 hores.

D’esta votació, la ciutadania tindrà l’oportunitat de decidir quines tres propostes es consideren millors per al poble d’Altea, amb una inversió màxima de 100.000 euros.

Maria Antonia Laviós agraïa a totes les persones que han participat en esta nova convocatòria de pressupostos participatius. ‘’Des de la regidoria de Participació Ciutadana estem molt satisfets perquè l’anterior edició, la de 2018, es va tancar amb 48 propostes, i en la de 2019 hem aconseguit incrementar la participació fins a 73’’. Així mateix, dedicava paraules d’agraïment al Consell de Participació ‘’pel seu treball en el desenvolupament d’esta nova campanya d’Altea Participa’’.

Tota la informació sobre la companya: alteaparticipa.es

 

 

Pin It on Pinterest