Select Page

La regidora de Joventut, Marta Lloret, ha presentat les ‘Jornades de Voluntariat Jove’. L’activitat es dividirà en dos vesprades, els dies 5 i 13 de desembre, de 16:30 a 19:30 hores. Com ha explicat l’edil, ‘’el primer dia contarem amb la col·laboració de les associacions locals de voluntariat, com són Corazón Exprés, Creu Roja Altea, De Amicitia i Cáritas’’. ‘’Un representant de cadascuna farà una breu introducció de la gran tasca que fan i, així, donar a conèixer als joves les activitats en que poden participar; i com poden ajudar en diferents àmbits com és el medi ambient, la infància, o la tercera edat’’.

El segon dia es farà una arreplegada de joguets i un berenar per als donants, a més de la decoració nadalenca del Centre Juvenil. La regidora ha subratllat que ‘’els jocs han de ser nous, no bèl·lics i no sexistes’’. Tot el material recollit es donarà als Servicis Socials municipals perquè en facen un repartiment als xiquets i xiquetes més necessitats.

‘’Esperem a totes i tots els joves, a partir de 12 anys, que hi vullguen participar, ja que és l’edat mínima del voluntariat’’. Per participar en les jornades es pot fer la inscripció als números de telèfon 619 021 920 ó 646 251 224. L’arreplegada de joguets està oberta a totes les persones que desitgen col·laborar.

Voluntariat jove i xarrades informatives

 ‘’Des de la Regidoria de Joventut seguim treballant per fer activitats per als més joves del nostre municipi, crear un oci saludable i responsable. Volem donar suport al treball de les nostres associacions locals de voluntariat. Per aquesta raó col·laborem amb l’Oficina de Projectes Europeus de l’Ajuntament d’Altea, ubicada a la 1ª planta de la Casa de Cultura, i participem en projectes tan importants per a Altea com URBACT, que tracta del voluntariat a nivell local i intergeneracional. Esta participació ens aporta idees i volem que els joves valoren aquestos xicotets detalls que fan d’Altea una Ciutat Voluntària i més amable amb la nostra gent’’.

La regidora ha insistit que des del Departament de Joventut ‘’estem a la total disposició dels nostres joves al Centre Juvenil i a la planta baixa de l’Ajuntament d’Altea per ajudar-los en totes les necessitats possibles’’.

A més a més, estem anant als IES a informar de totes les activitats que es fan des de les diferents àrees de l’Ajuntament d’Altea i l’IVAJ, a més de tota la informació que se’ls puga facilitar setmana rere setmana. Els dimecres a l’IES Bellaguarda i els divendres a l’IES Altaia.

Pin It on Pinterest