Select Page

El dilluns, 2 de desembre, la Casa de Cultura acollirà l’acte de presentació dels projectes seleccionats

El 26 de novembre va tindre lloc la reunió extraordinària del Consell de Participació per a realitzar la votació dels 10 projectes finalistes dels Pressupostos Participatius.

Com ha informat la regidora de Participació Ciutadana, Maria Antonia Laviós, ‘’estem molt satisfets perquè enguany la campanya d’Altea Participa ha tingut una acollida molt satisfactòria, s’ha incrementat considerablement el nombre de propostes, ja que hem passat de 48 a l’edició anterior, a 73 enguany’’.

La regidora afegia ‘’estem contents amb aquesta participació per part de la ciutadania, no sols per l’augment de les propostes, sinó perquè moltes d’elles han estat presentades per joves. ‘Altea Participa’ pretén aprofundir en la participació real i efectiva de la ciutadania i que els joves s’hagen implicat en la campanya amb la presentació de propostes és el millor exemple que la societat alteana vol participar decidint per al seu municipi’’.

Laviós ha anunciat que el dilluns, dia 2 de desembre, tindrà lloc a la Casa de Cultura, a les 19:00 hores, la presentació dels 10 projectes seleccionats, a càrrec de les mateixes persones que els han presentat. La regidora ha aprofitat per convidar a tota la ciutadania ‘’a acompanyar-nos en este acte en el que els ciutadans i ciutadanes ens exposaran i explicaran els projectes i idees per a Altea que seran objecte de votació’’.

Del 3 al 16 de desembre es podrà votar telemàticament per mitjà del sistema habilitat per Internet o als punts determinats per a la votació presencial.

Altea imagina, Altea participa

El Govern d’Altea obri la possibilitat de participar activament en les decisions que més afecten la ciutadania. A través dels pressupostos participatius, la ciutadania decideix directament part de les inversions municipals amb un pressupost de 100.000€.

Des de fa tres anys l’Ajuntament d’Altea posa en marxa aquest format de pressupostos participatius amb l’objectiu de regenerar la democràcia. Una regeneració que passa per donar veu als ciutadans i ciutadanes i apropar-los a la pressa de decisions. La participació té per finalitat que la ciutadania puga assolir majors quotes de corresponsabilitat política perquè “co-governen” el seu ajuntament.

Més informació: alteaparticipa.es

Pin It on Pinterest