Select Page

Els guanyadors del programa Altea Emprèn es coneixeran dijous que ve, 28 de novembre, en un esdeveniment organitzat per l’Ajuntament d’Altea i el Parc Científic de la Universitat Miguel Hernández (PCUMH) d’Elx. L’acte tindrà lloc a les 13h a la Casa de Cultura. Serà inaugurat per l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares i clausurat pel conseller d’Economia Sostenible, sectors productius, Comerç i Treball.

Els guardonats, en la primera edició d’aquesta iniciativa gestionada pel Parc Científic de la UMH, es repartiran una dotació econòmica de 2.400 euros per continuar amb les seues iniciatives de negoci. La trobada, que es durà a terme a la Biblioteca de la Casa de la Cultura, estarà oberta a qualsevol persona interessada en asistir.

A la jornada hi seran presents representants institucionals de l’Ajuntament d’Altea, de la Universitat Miguel Hernández, així com de la Generalitat Valenciana i del teixit empresarial de la zona.

Iniciatives finalistes

En la categoria “Emprenedors” han arribat a la final  el programa Industrial Time, una iniciativa de Tatiana Jiménez que treballa amb dissenys propis i impressions 3D; el marketplaceParabar de Vicente Zaragozí, Juan José Llorens i David Esteve, que connecta negocis d’hostaleria amb majoristes; i Il·lustracions CupCanvas d’Alba Alcaraz, que busca crear productes amb les seues il·lustracions i crear la seua pròpia marca. També PlayGuía d’Adrián Gualde i Pau Urios, una app per a ajuntaments que genera serveis com audioguies i la Consultoria Ambiental de Carles Úbeda, focalitzada en estudis i assessorament cientificotècnic en matèria ambiental, entre d’altres serveis.

Pel que fa a la categoria “Empreses”, són finalistes els negocis Escola Kinoki de Joan Torres, que ofereix activitats culturals i formatives, documentals, espots, etc.; la joieria Àgata, d’Eva María Nevado i Francisco Santos, especialitzada en artesania fabricada en plata; Altea SpanishCourses, de Nelly Mercedes Figueroa, que consisteix en una acadèmia d’idiomes per a estrangers. També la signatura DiscSpain, d’Enrique Pérez, que ofereix tècniques per orientar artistes sobre el seu lloc de treball idoni dins del seu camp; La Bona Juanita, un comerç de Isabel i Genoveva Cardona dirigit a la venda de roba amb dissenys propis; i el projecte musical InMúsica Altea de Immaculada de la Rosa, un espai especialitzat en musicoteràpia.

Pin It on Pinterest