Select Page

SONNEIL BENIDORM 3

ALTEALIFE CVA 2

Parcials.- 25-20, 18-25, 23-25, 25-23 i 15-12.

Per tercera vegada es van veure les cares en categoria nacional Benidorm i Altea, en un derbi que no va defraudar a ningú. Tant les locals com les alteanes van jugar el seu millor voleibol per emportar-se el partit. En els prolegòmens els dos equips van posar junts per la lluita contra la violència de gènere, sumant-se a totes les iniciatives que estan portant-se a terme a la comarca.

El partit va començar amb un Benidorm més entonat, el que va obligar al tècnic alteà a sol·licitar el seu primer temps mort amb un clar 5-0 per baix. Però va ser una anècdota, perquè a partir d’eixe moment la igualtat va ser el denominador comú. L’Altea va tornar a donar mostres de la seua millora davant del Sonneil Benidorm, però el primer parcial va ser suficient perquè el primer set caigués de la banda de les locals.

En la segona i tercera mànega, l’Altealife va seguir donant mostres del seu millor joc, tant en recepció com en atac, desarborant el Benidorm sobretot en el segon set. Tan sols la falta de claredat per finalitzar les seues jugades, va impedir que l’Altea poguera guanyar el tercer set amb més claredat.

D’esta manera s’arribava al quart set, amb les alteanes en el seu millor moment anímic i amb les locals una mica tocades. De fet, l’Altea va començar més fort i prompte va aconseguir avantatges clars amb el marcador 1-4 inicial o l’11-14 a mitjans del set. Però la reacció del Benidorm no es va fer esperar, i amb un altre parcial de 7-1 posava de nou les coses a favor seu, amb l’electrònic marcant un clar 21-17 a favor seu. L’Altea no va donar el set per perdut, i va forçar la màquina per igualar el partit 21-21, però les locals acabarien portant-se la mànega per 25-23 i forçant el cinqué i definitiu set.

En el set final, a diferència dels dos anteriors disputats per l’Altea esta temporada, l’equip alteà va prendre la iniciativa col·locant-se per davant en el marcador des del xiulet inicial, i canviant de costat de joc amb un esperançador 6-8 a favor seu. Però les locals, amb nombrós públic congregat al Pabellón Raúl Mesa animant a les seues, van aconseguir donar-li la volta al marcador, gràcies a la seua sacada i major encert en la rematada. Així que, amb el 15-12 final, el Benidorm s’acabaria emportant la victòria.

D’esta manera, l’Altealife suma un nou punt i segueix lluitant per l’objectiu de seguir una temporada més a categoria nacional. El seu pròxim rival, el Voley Murcia, pot començar a definir les seues opcions de permanència en un duel que es preveu igualat i que es disputarà el diumenge 1 de desembre al Palau Esports d’Altea a partir de les 12:00 hores.

Pin It on Pinterest