Select Page

La regidora d’Educació, Vicenta Pérez, i el regidor d’Urbanisme, Jose Orozco, han visitat el CEIP l’Olla per valorar les actuacions que es portaran a terme en este centre escolar d’acord amb el Pla Edificant,  finançat per la Conselleria d’Educació, entre elles l’eliminació dels mòduls de les aules prefabricades en l’edifici principal del col·legi. El pressupost destinat a les obres de millora del CEIP l’Olla és de 208.815,53 euros i l’execució de les mateixes està prevista per a 2020.

‘’El fet de llevar les aules prefabricades al centre, fa que hi haja un espai nou que passarà a formar part del pati i volem que done opció a corregir el seu accés d’entrada i es millore també el CEIP l’Olla amb l’ampliació de l’ús del seu pati’’, ha afegit Vicenta Pérez.

Jose Orozco ha donat més detalls d’estes actuacions i ha explicat que ‘’la integració de les aules prefabricades en l’edifici del col·legi suposa inutilitzar part de la pista de bàsquet ubicada a la part posterior de l’edifici del centre. En este cas, la pista es traspassarà al lloc on està actualment una de les aules prefabricades, a la part davantera del centre, fitant en l’aparcament del col·legi. Esta zona s’ampliarà perquè siga superfície útil del CEIP l’Olla. A més d’eixamplar la superfície del centre es renovarà la tanca que el delimita’’.

El muntant total de la inversió d’Edificant a Altea ascendeix a 1.760.000 euros i també estarà destinat a millores com ara el nou menjador escolar al CEIP Les Rotes; accessibilitat al centre i adaptació de l’aula d’infantil de 2 anys al CEIP Blanquinal; millora de l’accessibilitat en els centres Garganes i Altea la Vella; reparació integral de la teulada i adequació del mur d’aigües pluvials en l’IES Altaia i climatització i adequació dels espais a l’Escola Infantil de primer cicle Mini-Món.

Pin It on Pinterest