Select Page

Esta setmana han finalitzat definitivament les diferents actuacions que s’han dut a terme en l’accés principal a la Serra de Bèrnia, en el tram que comprèn des de la Costera Blanca fins a l’àrea recreativa situada a la part alta, amb l’objectiu de facilitar l’ascens i baixada de vehicles. Així ho ha donat a conèixer l’edil d’Infraestructures, Diego Zaragozí.

Segons les dades aportades per l’edil, el pressupost de les obres ha ascendit a 335.000€, cofinançats per la Diputació Provincial d’Alacant i l’Ajuntament d’Altea.

Esta important actuació en el marc de la Serra Bèrnia ha consistit en l’asfaltat de camí, incorporant formigó a la part alta per a una major resistència d’aquest; la instal·lació de baranes de fusta a les zones perilloses; canalització d’aigua perquè quan ploga no cause desperfectes; senyalització de velocitat i adequació de la zona recreativa. Ha explicat Zaragozí; qui ha afegit que “amb la millora del projecte s’ha adequat també el camí des de la Costera Blanca fins a la Carretera de Callosa, de manera que ara tot el camí de pujada a la serra està en condicions per ser transitat”.

“Després d’aquesta important millora desitgem que la gent gaudisca del ‘meravellós espai natural que és la Serra Bèrnia, però també demanem als que la visiten que es consciencien que estan en un paratge natural i el respecten”; ha declarat el responsable municipal d’Infraestructures.

Jornada mediambiental, esportiva i de oci a la Serra Bèrnia

Diego Zaragozí ha conclòs anunciant que per al proper divendres 6 de desembre, festiu, l’Ajuntament ha programat una activitat educativa i de oci a la mateixa Serra, conduïda per l’historiador i arqueòleg Pere Jaume Zaragozí i el biòleg Carles Úbeda. Aquesta activitat donarà inici a les 11:00h a l’àrea recreativa. Per accedir al lloc estan previstes concentracions de caminants, bicicletes i cotxes que iniciaran l’ascens a les 8:30 en el cas dels caminants; 09:30 amb bicicleta i a les 10 en vehicles amb partida des de l’aparcament de Les Revoltetes d’Altea la Vella.

Pin It on Pinterest