Select Page

Cultura i EsMuAltea donen a conèixer les activitats de l’Escola de Música i Dansa 

L’edil de Cultura, Aurora Serrat, el director de l’Escola de Música i Dansa, Marcos Ivorra i Inma Ortuño, professora, han presentat el programa d’activitats organitzades per als propers mesos i en què participaran els alumnes de l’esmentada escola. Activitats que donaran inici aquest 23 de novembre amb Jocs Santa Cecília i conclouran al juny de l’any 2020 amb el festival a Palau Altea, les audicions i la gala de dansa.

En el transcurs de la presentació, Aurora Serrat ha comentat que, “l’Escola de Música és una de les institucions que tenim al municipi propulsora de la música. Les activitats que organitza i la qualitat humana del professorat motiva l’alumnat a iniciar-se i seguir formant-se en la música. Que facen activitats com aquestes obertes al poble és d’agrair i l’Ajuntament col·labora i treballa de la mà de l’Escola, en aquest cas concret per mostrar el treball que es realitza al llarg de tot l’any amb els alumnes “.

Per la seua banda, el director de EsMuAltea ha apuntat que a l’Escola de Música s’imparteixen classes i realitzen activitats diverses per al mig miler d’alumnes amb què compta. Alumnes que van des dels 6 mesos fins als més de 70 anys. “EsMuAltea, des de la Societat Filharmònica, ofereix educació musical al poble d’Altea. Tenim al voltant de 500 alumnes i a més a més de les classes, realitzem activitats fora de l’aula”; ha indicat el director de l’Escola de Música, que ha detallat algunes de les activitats que inclou el programa del curs 2019-2020 i en el qual es donen novetats com és ara el Taller de Conscienciació Corporal dels Músics que impartirà el fisioterapeuta Alejandro Devesa el proper mes de gener.

Marc Ivorra ha agraït al professorat la seua implicació en el desenvolupament d’aquestes activitats complementàries a l’ensenyament a les aules, així com ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament i la cessió d’espais municipals que alberguen aquestes activitats.

També Inma Ortuño ha parlat de les activitats de EsMuAltea i ha apuntat que en aquesta ocasió s’ha decidit fer per separat per Nadal el Festival de Jardí Musical, destinat als alumnes d’entre 3 i 7 anys, i el Festival d’Agrupacions, “perquè l’Escola creix i era ja massa el volum de públic i de participants sobre l’escenari “.

Ortuño ha anunciat que la II Trobada d’Orquestres d’Escoles de Música de la Marina Baixa l’organitza Altea i es durà a terme al març. Hi participaran 7 escoles de música i uns 100 alumnes i tindrà lloc al Centre Cultural d’Altea la Vella. “Aquesta és sempre una experiència gratificant per al professorat i els alumnes perquè es retroben amb companys”; ha declarat Inma Ortuño, qui ha revelat que el director serà Jaime Francisco Ripoll Martins.

Finalment l’edil de Cultura ha convidat a alteans i alteanes a participar d’aquestes activitats organitzades per EsMuAltea i ha agraït a l’Escola de Música d’Altea el treball que realitza en pro de la cultura musical del municipi i els seus veïns.

Activitats EsMuAltea 19-20

Pin It on Pinterest