Select Page

El divendres 29 de novembre tindrà lloc a la Casa de Cultura una jornada sobre fons europeus i oportunitats en l’àmbit local organitzada per l’Ajuntament d’Altea. L’edil de Projectes Europeus de l’Ajuntament d’Altea, Maria Antonia Laviós, ha presentat aquesta jornada, oberta a tota la ciutadania, en la qual s’abordarà el finançament europeu des dels municipis.

‘’Amb el nom ‘Fondos estructurales y oportunidades de financiación europea para el ámbito local’, l’Ajuntament d’Altea ha organitzat una jornada a través de la qual es pretén visualitzar les oportunitats que ofereix Europa en la governança dels territoris i el finançament que aporta als municipis a través de diferents programes i projectes’’, ha explicat l’edil.

Com ha informat Laviós, destaca la participació en aquesta activitat de l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares. A més a més, la jornada comptarà amb la presència de la Generalitat Valenciana en la persona del director general de Fons Europeus, Andreu Iranzo. Així com amb la participació de la Diputació Provincial d’Alacant a través del diputat de Projectes Europeus, Adrián Ballester.

També participaran la pròpia regidora de Participació Ciutadana i Projectes Europeus, Maria Antonia Laviós; la tècnica municipal de l’Oficina de Projectes Europeus (OPE) de l’Ajuntament d’Altea, Paloma Verdú; el president de Col·legi de Geògrafs de la Comunitat Valenciana, Alberto Lorente; Manuel Amorós, director gerent de l’Agència Local de Desenvolupament Econòmic i Social de l’Ajuntament d’Alacant i president de ADLYPSE; així com l’Oficina de Projectes Europeus d’Alzira, referent en aquest àmbit.

Segons Maria Antonia Laviós, ‘’l’Ajuntament d’Altea; a través de l’Oficina de Projectes Europeus, EuroAltea; s’ha situat com un dels municipis valencians de referència en l’atracció i la gestió de fons provinents de la Unió Europea, no només a la Marina Baixa, sinó en tota la Comunitat Valenciana. A través d’aquesta jornada, Altea servirà com a model a exportar a altres ciutats valencianes’’. En aquest sentit, l’edil ha confirmat l’assistència d’alcaldes i regidors d’altres localitats interessats en el model d’OPE alteà.

L’activitat començarà a les 9:30 hores i finalitzarà a les 13:15 hores. Maria Antonia Laviós ha convidat a totes les persones interessades, i especialment a persones amb una relació laboral vinculada a l’àmbit europeu i la participació ciutadana.

 

 

Pin It on Pinterest