Select Page

El passat dissabte, 16 de novembre, Altea acollia la primera trobada de Moutain Bike, “Altea paradís del MTB”. Una iniciativa organitzada per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Altea amb la col·laboració del Club Ciclista Altea i el patrocini de Cycling Hotel Cap Negret.

Pepe Solbes, secretari del Club Ciclista Altea, feia un balanç positiu de la trobada i comentava que “esperàvem menys afluència de participants i finalment la jornada va acollir a més de 300 ciclistes de totes les edats i procedents de distints municipis de la comarca”. Com ha explicat Solbes “tots ells, podien triar entre dues etapes, una de 25km per gaudir amb la família i altra de 40km amb sendes més tècniques per als amants del MTB. En les dues sendes es va poder gaudir d’un enclavament privilegiat amb paisatges espectaculars”.

Tots els amants de la bicicleta van gaudir de la jornada al costat de reconeguts esportistes del sector com Carlos Coloma, campió olímpic, i Ángel Casero, exciclista guanyador de la Volta Espanya i director de la Volta Ciclista de la Comunitat Valenciana, entre d’altres.

Per la seua part, el regidor d’Esports, Pere Barber, manifestava satisfacció per la nombrosa convocatòria en la que no es va produir cap d’incident destacable.

L’edil donava les gràcies als assistents per participar; a l’Hotel Cap Negret pel seu patrocini i la barbacoa que va oferir al finalitzar la prova; així com va agrair al Club Ciclista Altea el seu esforç per fomentar l’esport al municipi. Pere Barber anunciava que, “estem treballant per portar a terme diverses activitats de cara al 2020 i que anirem presentant”.

 

Pin It on Pinterest